** Helaas is onze wachtlijst gesloten m.i.v. 16 april 2024**
In geval van crisissituaties kunt u het beste direct contact opnemen met de dienstdoende huisarts/huisartsenpost.

 

Met behulp van het onderstaande formulier meldt u uw kind digitaal aan. Voor een behandeling bij Ströer Psychotherapie heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Heeft u deze nog niet? Neemt u dan eerst contact op met uw huisarts. Wij kunnen met uw aanmelding pas aan de slag wanneer we uw verwijsbrief in goede orde ontvangen hebben.

**Vriendelijk verzoek in het opmerkingenvak de naam van beide (pleeg)ouders te vermelden, inclusief beide mobiele tel.nrs. en emailadressen.**

Betaling door Gemeente < 18 jaar:
Nadat wij u benaderd hebben voor het maken van een intakeafspraak zal Ströer Psychotherapie de gemeente waar uw kind staat ingeschreven benaderen om een zo geheten ‘Beschikking’ aan te vragen. De gemeente zal na toekenning daarvan de vergoeding voor intake en behandeling (tot het 18de jaar) rechtstreeks aan de praktijk voldoen.

Het intakeproces bestaat uit een drietal sessies gevolgd door een adviesgesprek;
Na uw aanmelding zal telefonisch contact met u worden opgenomen om het eerste intakegesprek te plannen met beide ouders en uw kind;
Na het eerste gesprek zal een van de therapeuten een gesprek met u als ouders inplannen en zal een van de therapeuten een gesprek met alleen uw kind inplannen;
Na overleg in het team zal een adviesgesprek gepland worden waarbij een behandeladvies aan de ouders voorgesteld zal worden.

U kunt uw kind hieronder aanmelden indien u een (pdf) scan of een foto van de verwijsbrief beschikbaar heeft om te uploaden.

* markeert verplichte velden.
Uw verwijsbrief kunt u indien nodig in meerdere delen toesturen.
Nb. bij gebruik van webbrowser Internet Explorer en Safari (Apple) is het invullen van het geboortedatumveld niet mogelijk. 
Wij adviseren u in dit geval Google Chrome als webbrowser te gebruiken.

  Personalia

  Adresgegevens

  Contactgegevens

  Overige gegevens

  Neem contact met ons op

  Start typing and press Enter to search