Wanneer is het tijd voor coaching? Als je ambitieus bent en goed in je vak, maar in de praktijk aanloopt tegen problemen met delegeren, leiding accepteren, leiding geven of grenzen stellen. Of als je nog geen directe problemen ervaart, maar wel het gevoel hebt dat je meer uit jezelf kunt halen.

Steeds meer mensen weten dan ook de weg te vinden naar een coach. Om zich te laten begeleiden bij het ontdekken van hun kracht. Coaching is een exclusieve vorm van begeleiding, een leerproces ‘on the job’. In een coaching worden de potentiële kwaliteiten vrijgemaakt, waardoor men optimaal kan functioneren. Je leert op een nieuwe manier naar jezelf te kijken om vervolgens vanuit kracht en met minder energieverlies te functioneren.

Onze aanpak is iemand een spiegel voorhouden. Bewust maken van belemmeringen die het functioneren in de weg staan. Ervoor zorgen dat iemand openstaat voor groei en weer krachtig en enthousiast functioneert. Onze coaches, Wouter Stöer en Jacqueline Wiener, begeleiden mensen in veranderprocessen in alle lagen van de organisatie.

Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search