Welkom bij Ströer Kinderpsychotherapie, waar we niet alleen kinderen helpen met diverse uitdagingen, maar ook een helpende hand bieden aan ouders.

Bij ons behandelcentrum staan we niet alleen stil bij de specifieke diagnoses en de klachten die het kind ervaart, maar ook bij de complexiteit van het ouderschap. Want laten we eerlijk zijn, opvoeden is geen gemakkelijke taak en we begrijpen dat ouders soms behoefte hebben aan ondersteuning en inzicht.

Wanneer kinderen een diagnose krijgen, zoeken veel ouders naar houvast in informatie. Omdat er veel te vinden is op internet waar wij niet altijd volledig achterstaan, hebben we een omgeving gecreëerd waarin we ouders willen voorzien van de juiste kennis. Hier delen we algemene informatie over diagnoses, blogs met voorbeelden uit de praktijk en podcasts waarin onze experts dieper ingaan op bepaalde diagnoses en procedures. Mocht je zelf nog een belangrijke, universele vraag hebben, laat het dan vooral weten. Wellicht behandelen we jouw onderwerp in onze volgende blog of podcast.

Diagnoses:

Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search