Binnenkomen

Wees welkom, we laten jou graag bij ons binnen
Om hulp te kunnen krijgen, kom je bij ons binnen. Op de manier die bij jou past. In het tempo dat bij jou past. We zetten onze kennis, inzichten en ervaring daarvoor in. Samen zoeken we een weg om jouw leven richting te geven.

Ontmoeten

Om iets voor jou te betekenen willen we je ontmoeten
We bouwen samen een band op en werken aan jouw vragen. Zo kunnen wij iets betekenen. Binnen het contact waarin jij je gezien en geaccepteerd kunt gaan voelen, kan jij je gaan ontwikkelen.

Verwondering

Doordat we verwonderd raken, kijken we met een frisse blik
Steeds opnieuw kunnen wij verwonderd raken. Daardoor blijven we nieuwsgierig naar wat er in je omgaat. De verwondering schept ook de ruimte om niet te oordelen. Om te kijken, te beschouwen en te begrijpen. Zo komt inzicht en verandering op gang.

Begrijpen

Als het begrijpen begint gaat het stromen 
Je veilig voelen bij ons is de basis. We helpen je om jezelf te begrijpen en te accepteren. Je gaat je vrijer voelen om zelf keuzes te maken. Zo ontstaat er ruimte voor verandering en ontspanning.

Veerkracht

Wij geloven in jouw eigen veerkracht
Van jongs af aan heb je eigenheid – dat wat je anders maakt dan alle anderen. Wij begeleiden je om vanuit jouw veerkracht je eigenheid te leren kennen en te laten zien. Zo ontdek je kanten van jezelf die je niet (meer) kende. 
Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search